Boks Personal Training

Wist je dat we sinds kort ook Personal Training geheel in het teken van boksen aanbieden? Deze training wordt gegeven door Dennes de Roode. Dennes heeft als gecertificeerd KSS3 trainer/coach vele jaren ervaring als bokstrainer. Hij heeft bijvoorbeeld de afgelopen jaren in de Viergang de bokstrainingen op de donderdagavond verzorgd, maar is ook vele jaren actief geweest voor de boksbond.

Dennes aan het woord:
“De inhoud van de bokstraining is te omschrijven als intensief, prestatiegericht en het verbeteren van de conditie maar waar de “funfactor” zeker niet vergeten wordt! Participerende mensen kunnen een intensieve training verwachten waarin de diverse stoten geoefend worden met een partner, het accent ligt op het correct uitvoeren van de diverse bokstechnieken. Boksen is een mooie sport waar items als kracht, doorzettingsvermogen, tactiek, fairplay, flexibiliteit en moed gecombineerd moeten worden om tot een bevredigend resultaat te komen. Mijn visie op het boksen is om deze onderdelen samen te smeden tot een geheel waarmee je zowel in de sport als in het maatschappelijk leven op een hoger niveau kan komen.”

Sta je te trappelen om te komen boksen? Meld je aan via onderstaand formulier, dan kunnen we snel een eerste kennismaking inplannen. 

    Voorkeurslocatie

    🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.