Personal Trainers van

MMPERSONALTRAININGSTUDIO

Personal Training
in Berkel en Rodenrijs.

Ik ben Michel, vader van twee jongens (2 en 5 jaar) en bijna getrouwd met Elene. Ik ben geboren en opgegroeid in Berkel en Rodenrijs. 

Opleidingen/ cursussen

 • Sport en bewegen (fitvak A-B)
 • AALO Pt en allemaal kleine cursussen ernaast (kettlebell-bootcamp-etc)
 • Gewichtsconsulent
 • Nasm Corrective exercise
 • Sport performance Dutch HDA
 • Mobility trainer level 1-2-3
 • Medical Exercise Specialist EREPS

Werkervaring

Ik ben ongeveer negentien jaar actief in de fitnessbranche. Sinds 2014 ben ik werkzaam als Personal Trainer en sinds 2016 in het bezit van mijn eigen training studio.

Hobby’s

We gaan graag wandelen door de bossen en dan lekker ergens lunchen of een cappuccino drinken. Af en toe gamen of een filmpje kijken, maar m’n grootste hobby blijft toch sporten. Trainen, fietsen, hardlopen en snowboarden (wintersporten) 

MM Personal Training Studio profiel4

Hoe blijft Michel fit?

Ik train ongeveer 2-3 x per week (functioneel trainen) en probeer actief te blijven naast het sporten. Door bijvoorbeeld te fietsen met de kinderen en veel te wandelen. Ik blijf gemotiveerd door doelen te stellen. Mijn doel is bijvoorbeeld minimaal 10.000 stappen per dag te maken.

Ik heb de Alpe d’Huez in 2019 gereden. Dan moet je wel trainen, anders kom je niet boven. Uit mijn wintersport in Canada (2020) wilde ik ook alles uit halen, dus daar heb ik 5 tot 6 maanden naartoe getraind om te zorgen dat ik helemaal fit was. Zo heb ik over heel het jaar events staan die mij gemotiveerd houden. 

Michels motto? 

Alles wat je nu investeert in je lichaam betaald zich uit. Ben er bewust van anders kan je er niet van genieten!

MM Personal Training Studio profiel4

Ik ben Daniëlle Ammerlaan: Personal Trainer, gewichtsconsulente én kapster. Als klein kind kon ik al niet stilzitten, en dat is ook nooit meer goed gekomen. Sporten werd al snel mijn uitlaatklep, mijn grootste hobby, mijn passie en gelukkig nu ook mijn vak.

Opleidingen/ cursussen

Naast mijn kappersopleiding, rondde ik de afgelopen jaren de opleiding tot strength & conditioning trainer en Personal Trainer af (Dutch Human Development Academy) en behaalde ik het diploma tot voedingsdeskundige. De opgedane kennis breng ik nu in praktijk als Personal Trainer en gewichtsconsulente. Want mensen motiveren, inspireren en begeleiden naar een gezondere en actievere levensstijl, dat is wat ik het liefste doe. Ik wil voor iedereen die extra motivatie zijn en help graag om samen ieders persoonlijke doelen te bereiken.

Werkervaring

Sportschool de Viergang Pijnacker.

Hobby’s

Mijn werk; knippen en lekker sporten.

Gezellig met vrienden afspreken, een hapje eten en een drankje doen. Koken, vakantie en vooral de wintersport.

Hoe blijft Daniëlle fit?

Lekker blijven bewegen en genieten. Dit doe ik vooral met hardlopen. Heerlijk buiten, in mijn eigen tijd, op m’n eigen tempo in beweging zijn. Hoewel de eerste rondjes ook voor mij niet meteen leuk waren. Toch bleef ik mezelf uitdagen en elke keer ging het beter. Wie volhoudt, maakt altijd vorderingen. Ook kom ik regelmatig in de sportschool om daar het maximale uit een training te halen. Maar ook in de tuin of in het park vind je me vaak in een sportoutfit, werken aan een sterk lichaam kan immers overal.

Daniëlle’s motto?

Genieten van alles wat je doet.

Ik ben Thijmen Deken en ben werkzaam als Personal Trainer.

Voor mij is sport altijd een uitlaatklep geweest. Ik ben begonnen met schaatsen en streefde altijd naar het snelste rondje op de ijsbaan. Door mijn trainers ben ik in aanraking gekomen met krachttraining om te werken aan de explosiviteit van mijn benen. Na het zien van de invloed hiervan op mijn prestaties ben ik niet meer gestopt. De keuze om trainer te worden is vooral gekomen door de trainers die ik heb gehad. Zij wisten altijd wat de volgende stap moest zijn naar verbetering.  

Opleidingen/ cursussen

 • Mondriaan sport en bewegen 2008-2012
 • Fitvak A  2010
 • Fitvak B 2011
  NASM personal trainer 2015
 • FMS (functional movement screening) level 1 en 2 2015
 • NASM functionele houding specialist 2017
 • Op dit moment bezig met de opleiding: gewichtsconsulent

Werkervaring

Ik ben nu zo’n 10 jaar actief als trainer. Ik ben begonnen als schaatsleraar op de ijsbaan en later als fitness instructeur in een sportschool waar ik groepslessen en sportadvies geef. Sinds anderhalf jaar ben ik voornamelijk bezig met personal training waarin ik mensen nog efficiënter kan coachen bij het behalen van hun doel.

 • afvallen
 • spieropbouw
 • gezond eten
 • conditie opbouwen of verbeteren
 • fitter voelen
 • sportprestaties verbeteren

Hobby’s

Naast dat ik in mijn vrije tijd graag sport. Ben ik een liefhebber van muziek en ga ik regelmatig naar verschillende festivals of concerten. Van North Sea Jazz tot aan techno feesten.

MM Personal Training Studio profiel4

Hoe blijft Thijmen fit?

Ik ga, afhankelijk van mijn trainingsschema en de trainingsfase waarin ik mij bevind, 3-5 x per week naar de sportschool. Omdat ik een onregelmatig werkrooster heb en soms maar 45-60 minuten de tijd heb om te sporten, is lastig om aan alle grond motorische vaardigheden (coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid) te werken. Dit los ik op door mijn trainingen te periodiseren en elke 6-8 weken de trainingsprikkels te veranderen. Krachttraining staat hierin wel  altijd centraal.

Thijmens motto?

Training little and often over the long haul

Basisstappen Personal Training