Daniëlle Ammerlaan

Ik ben Daniëlle Ammerlaan: Personal Trainer, gewichtsconsulente én kapster. Als klein kind kon ik al niet stilzitten, en dat is ook nooit meer goed gekomen. Sporten werd al snel mijn uitlaatklep, mijn grootste hobby, mijn passie en gelukkig nu ook mijn vak.

Opleidingen/ cursussen

Naast mijn kappersopleiding, rondde ik de afgelopen jaren de opleiding tot strength & conditioning trainer en Personal Trainer af (Dutch Human Development Academy) en behaalde ik het diploma tot voedingsdeskundige. De opgedane kennis breng ik nu in praktijk als Personal Trainer en gewichtsconsulente. Want mensen motiveren, inspireren en begeleiden naar een gezondere en actievere levensstijl, dat is wat ik het liefste doe. Ik wil voor iedereen die extra motivatie zijn en help graag om samen ieders persoonlijke doelen te bereiken.

Werkervaring

Sportschool de Viergang Pijnacker.

Hobby’s

Mijn werk; knippen en lekker sporten.

Gezellig met vrienden afspreken, een hapje eten en een drankje doen. Koken, vakantie en vooral de wintersport.

Hoe blijft Daniëlle fit?

Lekker blijven bewegen en genieten. Dit doe ik vooral met hardlopen. Heerlijk buiten, in mijn eigen tijd, op m’n eigen tempo in beweging zijn. Hoewel de eerste rondjes ook voor mij niet meteen leuk waren. Toch bleef ik mezelf uitdagen en elke keer ging het beter. Wie volhoudt, maakt altijd vorderingen. Ook kom ik regelmatig in de sportschool om daar het maximale uit een training te halen. Maar ook in de tuin of in het park vind je me vaak in een sportoutfit, werken aan een sterk lichaam kan immers overal.

Daniëlle’s motto?

Genieten van alles wat je doet.

Onze trainers

Personal trainer Pijnacker Robert

Robert van den IJssel

Personal trainer

Angelo van der Hout

Personal trainer

Michel Maree

Personal trainer

Thijmen Deken

Personal trainer

Fabian Plazier

Personal trainer

Daniëlle Ammerlaan

Personal trainer

Elsbeth Gastkemper

Elsbeth Gastkemper

Personal trainer

Geertrui Seaux

Personal trainer

Bianca Seitz

Personal trainer