Personal Training

Personal Training in
Berkel en Rodenrijs & Pijnacker

Persoonlijke schema’s, veel aandacht en motivatie op de juiste momenten

Personal training: hoe werkt het.

Wat je doelen ook zijn, met MM Personal Training Studio werk je op verantwoorde wijze aan het behalen van deze doelstellingen.

Een gediplomeerd trainer voorziet je van een speciaal voor jou gemaakt trainingsschema en kan je op de juiste momenten net de motivatie geven die je nodig hebt.

De Personal Trainers hebben als doel om te motiveren, inspireren en af te remmen waar nodig is. Plezier in de Personal Training staat voorop, daarom besteden de trainers zeker ook zorgvuldig aandacht aan het persoonlijke aspect.  Wij werken volgende de drie pijlers: training, voeding en coaching

Wat valt er onder Personal Training?

  • Krachttraining

  • Voedingsbegeleiding

  • Stabiliteitstraining

  • Dynamische Oefeningen

  • Conditietrainingen

  • Bootcamp

  • Functionele Trainingen

Eerst eens kennis maken

Voordat we beginnen is het belangrijk om eerst te kijken waar je staat qua conditie en gezondheid. Hiervoor doen we verschillende tests. Ook doen we een houdingsanalyse. Daarvanuit kan worden opgemaakt of er lichamelijke knelpunten zitten.

Vanuit dit startpunt kunnen er realistische, haalbare doelen worden gesteld.

Wil je hier meer informatie over? Neem contact op voor een vrijblijvende intake.

Aan de slag

Plan van aanpak
Op basis van de gegevens uit de verschillende tests en de besproken doelstellingen, stellen wij vervolgens een plan van aanpak op. Uiteraard worden de trainingsschema’s volledig aan je persoonlijke wensen en mogelijkheden aangepast

Vervolgens kan de training beginnen. Met professionele trainingshulpmiddelen als Bosu, TRX, Speed Ladders, Kettlebells, Medicine Balls en Powerbags gaan wij aan de slag. Tijdens de trainingen ligt de nadruk op functionele, alledaagse oefeningen en bewegingspatronen. Door telkens voor nieuwe uitdagingen en de nodige afwisseling te zorgen, blijven de trainingen ook plezierig.

Binnen, buiten of thuis
De trainingen vinden plaats in de moderne, exclusieve studio, waar alle benodigde materialen en apparaten beschikbaar zijn. Uiteraard is het altijd mogelijk om, indien gewenst, op een andere locatie te trainen.  Neem hierover contact met ons op voor de mogelijkheden.

Evaluatie

Na afloop van het traject, als je doel bereikt is, stellen wij de balans op. Dit is het moment waar je zo hard voor getraind hebt. We evalueren het begeleidingsproces en het eindresultaat. Ongetwijfeld voel je je gezonder, sportiever en fitter!

Maar ook tijdens het traject zullen wij blijven evalueren. Wat bevalt goed, waar moeten we bijsturen? Zijn de doelen nog steeds realistisch of moeten deze worden bijgesteld? Deze persoonlijke aandacht die kun je verwachten bij MM Personal Training Studio.

Basisstappen Personal Training