Voor
Bedrijven

Ontdek waarom goed bewegen ook voor jouw personeel belangrijk is

Het bedrijfsleven

In het bedrijfsleven is een ontwikkeling gaande. Men heeft steeds meer zicht op het belang van investeren in je eigen gezondheid. Ondernemers weten als geen ander hoeveel inzet er nodig is om een succesvolle zaak te hebben. Het belang om in topconditie te zijn, wordt steeds duidelijk.

Als eigen ondernemer weet je ook dat tijd geld is. Daarom is een efficiënte manier van training een goede lange termijnoplossing. Trainen, maar niet ten koste van teveel vrije quality time met familie en vrienden. Daarnaast blijf je in topconditie, wat je eigen onderneming ten goede komt.

MM Personal Training Studio biedt speciale Personal trainingspakketten aan. Deze pakketten zijn, vanuit jouw onderneming, aftrekbaar bij de belasting. Voor meer informatie neem contact met ons op.

MM Personal Training Studio working voor bedrijven

Ziektepreventie toepassen bij organisaties

De kosten van een zieke medewerker kunnen hoog oplopen. Wel tot 405 euro per dag. (Bron: MKB Servicedesk) Ook organisaties gaan steeds meer het belang inzien om te investeren in de preventie van het verzuim in plaats van wachten met actie ondernemen als een medewerker al uitgevallen is. Naast kostenbesparing, loont het ook op andere vlakken, als de medewerkers goed in hun vel zitten. Het werkt door in de sfeer, kwaliteit van dienstverlening, productiviteit etc.  Ook hier kan MM Personal training studio u bij helpen.

Met een team specialisten bieden wij zeer complete Totaal Pakketten aan. Voor meer informatie kijk op https://health-innovators.nl.

Werkwijze

Methodes

In de App is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarnaast heb je toegang tot de meest uitgebreide database over voeding die er bestaat.

PLan van aanpak