Voedings
Begeleiding

Goede begeleiding op het gebied van sport, bewegen en voeding

Evenwichtig voedingspatroon onmisbaar voor fit lichaam

Wil jij iets aan je lichaam veranderen? Sterker of fitter worden? Dan ligt het voor de hand, dat we eerst gaan kijken naar de bouwstenen van je lichaam, namelijk je voeding. Voor een goed functionerend, fit lichaam is aandacht voor evenwichtige voeding onmisbaar. Sterker nog, balans in voeding is dominant in het behalen van ieder gezondheidsdoel. Dat is ook de reden, dat onze Personal Training Pakketten altijd inclusief voedingscoaching zijn. Voedingsbegeleiding wordt in onze praktijk vaak toegepast bij de wens om af te vallen, maar ook fitter worden, of juist aankomen zijn redenen. De energiebalans staat tijdens onze voedingsbegeleiding altijd centraal.

Al onze teamleden zijn opgeleide Gewichtsconsulenten.

24/7 Coaching met behulp van gratis App

Bij onze voedingscoaching is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de software van Virtuagym en LIJFSTIJL. De PRO app is gratis voor al onze klanten. De app is geen verplichting of noodzaak, maar maakt onze coaching een stuk effectiever.

Voordelen

In de App is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarnaast heb je toegang tot de meest uitgebreide database over voeding die er bestaat.

Werkwijze

Onze voedingscoaching is er op gericht jou, met minimale aanpassingen van je voedingspatroon, een optimale basis te geven, zodat jij het beste resultaat kunt halen uit jouw trainingen.

Geen pillen, geen afslankthee of andere bedenkelijke artikelen. Onze coaching is gericht op kennisoverdracht. Door deze kennis kun je andere keuzes gaan maken, die goed zijn voor je lichaam. Deze methode zorgt voor een aanhoudend resultaat en dat is waar we voor gaan bij MM Personal Training Studio!

In de App is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarnaast heb je toegang tot de meest uitgebreide database over voeding die er bestaat.

  • Tijdens onze begeleiding hanteren wij de richtlijnen van het Voedingscentrum. Deze stichting, 100% beheert door de overheid, baseert zich alleen op wetenschappelijk bewezen uitgangspunten in haar voorlichting. Saai? Helemaal niet. We hanteren een werkwijze die werkt!

  • De Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland respecteert de uitgangspunten van het Voedingscentrum en is de enige organisatie die door verzekeraars worden geaccrediteerd in behahandelingen tegen over- / ondergewicht. Eén van onze teamleden is erkend Gewichtsconsulent.

  • Voedingsbegeleiding wordt in onze praktijk vaak toegepast bij de wens om af te vallen. Soms aan te komen. De energiebalans staat tijdens deze begeleiding altijd centraal.

PLan van aanpak