Wat doe jij vanavond?

personal training berkel vraagteken

Wie herkent het niet? Het moment dat je op de bank gaat zitten, terwijl je dit keer echt zou gaan bewegen. 

Je hebt een lange dag gewerkt. Een vervelend gesprek krijg je niet uit je gedachten, maar als je thuiskomt moet je weer op de automatische piloot om alles op tijd voor elkaar te krijgen. Als de kinderen in bed liggen, bedenk je dat het genoeg was voor vandaag. Je zet een leuke film op en neemt er iets te eten bij. Je bent nu toch niet gaan sporten, dus wat maakt het uit. Als je uiteindelijk naar bed gaat, is er naast moeheid ook nog schuldgevoel bijgekomen. Ontevreden ga je slapen en de volgende ochtend wordt je alles behalve uitgerust wakker. 

Stel dat de avond anders was gelopen. Op de een of andere manier had je toch je sportspullen gepakt en was je gaan hardlopen, een rondje gaan wandelen of naar je PT afspraak gegaan. Wat zullen die eerste minuten zwaar zijn geweest, maar je verbaast je erover hoe snel je in de goede flow zit. Je spanning van je drukke dag verdwijnt en dat vervelende gesprek van je werk is helemaal niet zo belangrijk meer. De moeheid maakt plaats voor de energieke jij. Na een ontspannen douche kijk je tevreden in de spiegel. Door de inspanning heb je een goede nachtrust en de volgende ochtend wordt je uitgerust en tevreden wakker.  

Bijzonder he, dat je zelf zoveel invloed hebt op hoe je jezelf voelt. Hopelijk onthoud je dat als je de volgende keer voor deze keuze staat. En om het jezelf nog makkelijker te maken, zet je afspraken alvast vast bij ons! Dan kun je na de les alsnog genieten van een Netflix film, zonder schuldgevoel.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.