Elsbeth Gastkemper

Opleidingen en cursussen:

  • Diverse opleidingen bij de AALO
  • Naast fitnesstrainer ook kettlebell master en weightlifting coach
  • Diverse workshops over o.a. de qsquat, deadlift en presses
  • Crossfit level 1
  • Coachtrajecten: Bell Coaching en Rennaissence Periodization

Werkervaring:

Ik ben ondertussen alweer ruim 7 jaar actief binnen de fitnessbranche als trainer/coach.

Hobby’s:

Wandelen, fietsen en natuurlijk lekker in de sportschool mezelf afmatten. Daarnaast geniet ik optimaal van leuke dingen doen met mijn gezin. Daar maak ik dan ook bewust tijd voor.

Elsbeth Gastkemper

Hoe blijft Elsbeth fit?

Ik train momenteel 2-3x per week. Daarnaast haal ik dagelijks 12.000 stappen en doe ik zoveel mogelijk alles op de fiets. Wat ik momenteel mis is een trainingsmaatje. Ik heb in het verleden vaak samen met iemand getraind, dat is nu door de onregelmatige trainingsmomenten niet zo goed in te plannen. Maar ook het alleen trainen heeft pluspunten, zo ben ik zelf altijd degene die bepaald welke muziek er op staat.

Waarom ben je personal trainer geworden?

Ik ben zelf veel te zwaar geweest (120 kg) ik ben toen gaan sporten en afvallen omdat ik graag zwanger wilde worden. Ik besefte me dat ik met dat gewicht veel meer kans had op complicaties tijdens de zwangerschap voor zowel mezelf als mijn kindje. Dat wilde ik niet en het bleek een goede motivatie. Mijn toenmalige personal trainer heeft me gevraagd een opleiding te gaan volgen zodat ik voor hem kon gaan werken. Op die manier ben ik het vak ingerold en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Ik ben naast trainer ook docent op een MBO opleiding. Ik kan na een lange dag op school helemaal gesloopt thuiskomen en vervolgens nog 4 uur training gaan geven. Al tijdens de eerste training leef ik weer helemaal op en aan het eind van de trainingen zit ik weer vol positieve energie en ben ik weer helemaal zen. Net als zelf sporten geeft training geven me gewoon heel veel positieve energie. Ik zou het voor geen goud willen missen!

Welke sport zou je zelf graag willen leren?

Ik zou graag goed willen leren zwemmen, ik zou namelijk ooit wel een keer een triatlon of een deel ervan willen doen.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Sushi

Sport je liever in de ochtend of in de avond?

Ik sport liever in de ochtend, dan zit het er maar op en kan er niks meer tussen komen en ik heb veel meer energie nadat ik heb getraind.

Elsbeths motto? 

1% better every day

Onze trainers

Personal trainer Pijnacker Robert

Robert van den IJssel

Personal trainer

Angelo van der Hout

Personal trainer

Michel Maree

Personal trainer

Thijmen Deken

Personal trainer

Fabian Plazier

Personal trainer

Daniëlle Ammerlaan

Personal trainer

Elsbeth Gastkemper

Elsbeth Gastkemper

Personal trainer

Geertrui Seaux

Personal trainer

Bianca Seitz

Personal trainer