Robert van den IJssel

Werkervaring

Ik heb een IT achtergrond maar merkte al snel dat dit niks voor mij was. Na mijn eerste bodybuilding wedstrijd kwam ik er achter dat ik de richting van trainer/coach op wilde gaan.

Ik de krachtsport heb ik redelijk wat ervaring opgedaan met verschillende disciplines. Ik heb wedstrijden gedaan in bodybuilding, powerliften en crossfit. Naast de wedstrijd ervaring heb ik ook nog wat opleidingen gevolgd over voeding en training.

Bij de viergang sport ik al sinds 2009. En ben er werkzaam sinds 2013. Dit begon eerst met alleen de vrijdagavond en wat begeleiding van groepen qua voeding en training. Bij mm personal training ben ik in 2021 begonnen met het geven van personal training.

Personal trainer Pijnacker Robert

Hobby’s

Mijn hobby’s staan in het teken van sporten. Ik kijk graag alle vormen van sport maar beoefen zelf ook graag sporten. Naast sport hou ik ervan om te reizen en lekker uit eten te gaan. Zo af en toe een festival vind ik ook erg gezellig!

Hoe blijft Robert fit?

Door telkens een nieuwe wedstijd/uitdaging te kiezen en daar naar toe te trainen.

Wat vind je zo leuk aan je job?

Wat ik leuk vind is de diversiteit. Ik sta op zaal, geef les wat voor een groep is. Maar geef ook personal training 1 op 1. Naast de taken als trainer heb ik ook nog administratieve taken en zorg ik bijvoorbeeld ook voor het onderhoud van de apparatuur bij de Viergang.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Een goed stuk vlees wat bereid is op de bbq.

Na het sporten liever een eiwitshake of een koud biertje?

Een koud biertje is wel erg lekker maar doe naar het sporten toch maar een eiwitshake.

Op welk nummer laat Robert zijn ware dansmoves zien? 

Als het nummer Atje voor de sfeer weer in de fitness voorbij komt moet ik me toch echt inhouden.

Onze trainers

Personal trainer Pijnacker Robert

Robert van den IJssel

Personal trainer

Angelo van der Hout

Personal trainer

Michel Maree

Personal trainer

Thijmen Deken

Personal trainer

Fabian Plazier

Personal trainer

Daniëlle Ammerlaan

Personal trainer

Elsbeth Gastkemper

Elsbeth Gastkemper

Personal trainer

Geertrui Seaux

Personal trainer

Bianca Seitz

Personal trainer