Fabian Plazier

Opleidingen/ cursussen

  • Fitvak A via NL Actief

Werkervaring

Inmiddels heb ik 1 jaar werkervaring als Personal trainer. De andere ervaring die ik heb opgedaan is vooral aan de andere kant van de medaille geweest. Ik heb al vanaf jongs af aan sporten beoefend waarbij ik met veel verschillende trainers heb mogen werken. Denk aan voetbal, judo en ook een eigen personal trainer. Hierdoor heb ik veel gezien, veel geleerd en heb ik mijn eigen style van training geven/coachen kunnen ontwikkelen.

Hobby’s

Sport is natuurlijk mijn grootste hobby. Eigenlijk vind ik bijna iedere sport wel leuk om te doen. Voetbal, tennis, padel, fitness en boxen zijn op dit moment de sporten die ik het meest doe. Daarnaast hou ik erg van creativiteit, gezelligheid en reizen. Ik maak muziek, kan filmen en editen en doe graag leuke dingen met familie en vrienden.

Hoe blijft Fabian fit?

Op dit moment hou ik mijzelf 3 tot 4 keer per week fit in de sportschool. Ik werk vaak aan een gestructureerd schema van 6 tot 8 weken waarin ik een specifiek doel stel en mijzelf iedere week probeer te verbeteren.

Waarom ben je personal trainer geworden?

Ik heb heel bewust de keuze gemaakt om na flink wat jaren op kantoor, iets te gaan doen wat ik écht leuk vind. Al vanaf mijn jeugd vind ik sport leuk en heb ik mijzelf hier altijd in verdiept. Daarnaast vind ik het fijn om mensen te kunnen helpen met het bereiken van een doel. Het werken als Personal Trainer geeft mij het gevoel dat ik mijn passie kan combineren met het bieden van hulp aan iemand die dat graag wil en/of nodig heeft.

Wat is het leukste compliment wat je van een klant gekregen hebt?

De leukste complimenten zijn natuurlijk wanneer je van je klanten hoort dat zij baat hebben bij de trainingen. ‘Ik ben afgevallen’, ‘ik ben sterker/gespierder geworden’, ‘ik beweeg makkelijker’, ‘ik voel me beter/fitter’. Maar het mooiste compliment kreeg ik kortgeleden. Een klant zei me: ‘Jij bent meer dan alleen maar een trainer’. Daarmee werd vooral de coaching op mentaal vlak bedoeld. Dat is mooi om te horen!

Op welk liedje laat Fabian zijn ware dansmoves zien?

Op alles wat Spaans is. Ik versta er niks van, maar ga vanzelf bewegen…

Fabian’s motto? 

Create the best you and enjoy the proces!

Onze trainers

Personal trainer Pijnacker Robert

Robert van den IJssel

Personal trainer

Angelo van der Hout

Personal trainer

Michel Maree

Personal trainer

Thijmen Deken

Personal trainer

Fabian Plazier

Personal trainer

Daniëlle Ammerlaan

Personal trainer

Elsbeth Gastkemper

Elsbeth Gastkemper

Personal trainer

Geertrui Seaux

Personal trainer

Bianca Seitz

Personal trainer